Dyrlegene i Norderhov består av fire veterinærer som alle jobber med hest og smådyr på heltid.

Vår smådyrklinikk holder til i landlige omgivelser på Hesselberg gård i Norderhov.

I 2017 startet vi bygging av ny smådyrklinikk på tomten ved siden av gamle kontoret. Den nye klinikken er nå ferdig og vi har flyttet inn her. Og gleder oss over større plass for oss og våre kunder.

På smådyrklinikken kan vi tilby det meste innenfor behandling av hund og katt. Vi har røntgen, ultralyd, endoskop, gastroskop, blodanalysemaskiner, utfører det meste av bløtvevskirugi og en del ortopedisk kirurgi, utfører det meste av tannbehandling. Silje er godkjent veterinær for BOAS gradering. Vi får jevnlig innleid hjelp av øyelyser, patellaavleser og hjertespesialist. 

Vi kan også tilby oppstalling av et begrenset antall hester, både i full pensjon og i kortere perioder i forbindelse med sykdom eller skade. I sommerhalvåret tilbyr vi oppstalling for drektige hopper i forbindelse med følling og inseminering med fersk eller frossen sæd.

Vi har opplyst ridebane på 25 x 40 m. Den kan brukes av andre etter avtale, også av hundeeiere eller hundeklubber som ønsker å bruke den eller andre deler av uteområdene våre til kurs/trening eller andre arrangementer etter nærmere avtale.

I forbindelse med stallen har vi et undersøkelsesrom for hest med blant annet tvangsboks. Hester kan komme hit for alle typer undersøkelser og ridebanen er fin å bruke til halthetsundersøkelser. 

Les mer om oss