Dyrlegene i Norderhov består av fire veterinærer som alle jobber med hest og smådyr på heltid.

Vår smådyrklinikk holder til i landlige omgivelser på Hesselberg gård i Norderhov.

Vi flyttet inn i ny smådyrklinikk i 2018 og trives veldig godt i nye lokaler. Disse er romslige for våre pasienter og oss som jobber der. Eget burrom for hund og katt gjør det mindre stressende for oppstallede katter. På smådyrklinikken kan vi tilby det meste innenfor behandling av hund og katt. Vi har røntgen, ultralyd, endoskop, gastroskop, blodanalysemaskiner, utfører det meste av bløtvevskirugi og en del ortopedisk kirurgi, utfører det meste av tannbehandling. Silje og Heidi er godkjente veterinær for BOAS gradering.  Silje er godkjent patella attest utsteder. Vi får jevnlig innleid hjelp av øyelyser og hjertespesialist. 

Vi kan også tilby oppstalling av et begrenset antall hester, både i full pensjon og i kortere perioder i forbindelse med sykdom eller skade. I sommerhalvåret tilbyr vi oppstalling for drektige hopper i forbindelse med følling og inseminering med fersk eller frossen sæd.

Vi har opplyst ridebane på 25 x 40 m. Den kan brukes av andre etter avtale, også av hundeeiere eller hundeklubber som ønsker å bruke den eller andre deler av uteområdene våre til kurs/trening eller andre arrangementer etter nærmere avtale.

I forbindelse med stallen har vi et undersøkelsesrom for hest med blant annet tvangsboks. Hester kan komme hit for alle typer undersøkelser og ridebanen er fin å bruke til halthetsundersøkelser.